Indret haven hyggeligt

Har du en have, så er du heldig. Du har mulighed for at bevæge dig udenfor og stadig være hjemme. Du har mulighed for at indrette udearealet, som du har lyst til. Sæt fx en pavillon op, så du får endnu flere muligheder.

Med en pavillon i haven har du et lille rum, hvor du kan gå i tørvejr og læ. Du har stadig fornemmelsen af at være udenfor, fordi du kan se ud. Men du har et tag over hovedet.

Du kan også sætte en midlertidigt op. Så skaber du ly og læ til en enkelt dag, hvor du kan få gæster og fejre en stor anledning.

Sæt en pavillon i haven

En rigtig have har en god havepavillon. Med en pavillon er der mange flere muligheder i haven. Du kan udvide den tid, hvor du kan gå derud. Stræk årstiderne og dagene ud med en pavillon.

Når du har et sted med ly og læ i haven, kan du være ude i flere timer. Du kan spise din morgenmad derude, og du kan sidde i de sene aftentimer og nyde solnedgangen. Allerede i det tidlige forår kan du bevæge dig ud, og du kan blive derude godt ind i efteråret. Du kan nemlig bare gå i læ, hvis det er koldt eller regner.

Hold fest i haven

En pavillon i haven giver dig også mulighed for at holde en havefest. Har du ikke en stående fast, så kan du hurtigt sætte nogle teltpavilloner op. Så er du klar til at få gæster i haven.

Pynt teltpavillonerne med masser af smukke rispapirlamper. De vil pynte godt op og give den rette stemning. Fortsætter festen lidt ind på natten, så kan rispapirlamperne lyse for jer.

Med pavillon og lamper kan du holde havefester, og du kan gøre det, selvom vejret og tidspunktet ikke er absolut perfekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.