Fransk rødvin har altid været frontløberen

Det er ingen hemmelighed. Frankrig står som absolut førende i deres vinproduktion. De har en meget stolt tradition og faste rammer om de helt store vine, og det ses også i fransk rødvin.

Her får du det fineste af det fineste, vine lige fra Bordeaux til Bourgogne og så en tur til Rhône. Der er mange muligheder for valg af smage i de franske vine, og derfor er det også dem, der står som frontløberne.

Tradition, tradition, tradition

Frankrig er den gamle garde, der holder fanen højt. De har fingeren i jorden, og de ved lige, hvad der skal til for at lave de perfekte og mest velsmagende vine. Fransk rødvin er derfor i høj kurs.

Franskmændene har utrolig meget stolthed og tradition bundet omkring vinproduktion, hvor de altid har været de førende her indenfor. Det er nemlig de franske vinhuse, at teknikkerne til vinproduktionen er født.

Det handler derfor ikke bare om et godt glas fransk rødvin, det handler også om en respektfuld produktion og håndtering af råvarer, som kun møder høje standarder for at blive accepteret.

Livsnydere på højt plan

Og det er ikke kun i Frankrig, at franske vine er populære og kendte for den høje kvalitet, det er på verdensplan, hvor 15 % af den samlede vinhandel kommer udelukkende fra Frankrig. Det giver grobund for stolthed.

Franskmændene er også kendt for deres livsnydelse, og det er også derfor at dette helt sikker afspejles i deres vine. Det er vigtigt, at den gode mad komplimenteres af en god rødvin, for ellers er det ligegyldigt.

Franske rødvine er selvfølgelig alsidige med de fine noter i Bourgogne, den kraftige struktur i Bordeaux og den krydrede smagsoplevelse i Rhône. Der er vin for enhver smag med stensikre og kvalitetsbundne traditioner og teknikker.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *