En sund og velsmagende boble sensation – Bubble tea

Bubble tea er efterhånden blevet en ny livsstil for adskillige danskere. Denne unikke te er blevet en dille i de seneste år, særligt i hovedstadsområderne. Det er en drik, der har sine oprindelsesrødder i Taiwan, og som primært består af kold te, sirup og perler.

Der menes med denne term ikke hverken brus eller plastik, men derimod lækre små boble-perler, bedre kendt under navnet Boba Perler. Disse små elastiske kapsler kan fås i en bred vifte af spændende frugtvarianter og er en fornøjelse at spise. Lige så snart dine tænder trykker ned på kapslernes gennemsigtigt hinde, eksploderer den lille boble med saft eller kold te – det er både forfriskende og sjovt. 

Bedst af alt er dog at du selv kan lave teen derhjemme. Find opskriften for Bubble tea hos https://www.hurtigmums.dk/bubble-tea/.

Fordelene ved Bubble tea (udover at være en sjov lille drik) 

Bubble te er mere end blot en ny og sjov drik, den indeholder også alle helsefordelenes fra almen te, såsom antioxidanter. Teen er grundet sit høje sukker-indhold nok ikke noget, du bør købe på den lokale café hver dag, men opskriften kan tilpasses din egen personlige livsstil, med ganske få ændringer. 

Erstat den sukkerholdige sirup med en anelse honning eller knuste bær, og du har nu en lækker drik, der ikke blot er sund, men som også skaber en følelse af mæthedsfølelse, da du tygger perlerne, mens du drikker.  

Bubble tea er en ny og spændende drik, der egner sig perfekt til både hverdag, højtider og alle former for fest – den kan være en hyggelig juledrik, et lille frisk pust til venindefesten eller en sjov og farverig del af dit bryllup: Og når du bestiller dine bryllupsfotos fra bryllupsfotograf.me, vil du elske, hvordan de farverige drinks pynter på bordene i baggrunden.

Så hvorfor ikke kaste dig ud i det, og gå i gang med dine egne små Bubble tea eksperimenter i køkkenet.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *