Eventyret om en tandblegningspen der fjerner misfarvninger

Posted by admin on januar 17, 2014

Mødet med tandbørsten og dens job

Der var engang en tandblegningspen der fjerner misfarvninger, der førte sig meget frem i livet. Altid var den vigtigst, og den var overbevist, at den var det dyrebareste og vigtigste en person kunne eje. En dag mødte tandblegningspennen en tandbørste, der strøg sine hår op og ned ad nogle tænder i en mund. Tandblegningspennen havde aldrig mødt en rigtig tandbørste før, og blev forundret af tandbørstens arbejde. Tandbørsten opdagede at tandblegningspennen stirrede og spurgte hvad den ville. Tandblegningspennen svarede, at den gerne ville lære mere om tandbørstens arbejde, og spurgte dertil, om den måtte kigge på. Det måtte den gerne, men kun hvis den kunne være stille, mens tandbørsten arbejdede. Det lovede tandblegningspennen højt og helligt.

 

Den vigtigste af alle – og dog

Mens tandblegningspennen iagttog tandbørsten og dens børstning, opdagede den, at tandbørsten ikke fjernede det gule på tænderne. Tandblegningspennen grinede for sig selv, for nu havde den set, at den var det vigtigste i verden. Hoverende fortalte den sin opdagelse til tandbørsten, men tandbørsten blev meget sur over dens udtale og skældte den ud. Tandbørsten forklarede at hverken den eller tandblegningspennen, alene kunne gøre tænderne rene og fine. De havde hver deres opgave.

 

Se tandblegningspennens opgave her: http://tandblegning365.dk/Kategori/tandblegnings-pen/

 

Sammen er de stærkere

Tandblegningspennen tænkte videre over det, men blev afbrudt af tandbørsten, der fortsatte med at forklare. Tandbørsten brugte sine hår til at gøre munden ren, ellers ville der komme karies og bakterier i munden, der ville få munden til langsomt at rådne. Derefter skulle tandblegningspennen bruge sin gel, til at gøre tænderne smukke og hvide. På den måde var de en slags kollegaer og evige venner. Siden den dag levede de sammen i fred og harmoni og gjorde mange tænder smukke og rene til deres dages ende. Se det var en rigtig historie.